miercuri, 17 decembrie 2008

ANUNŢ: Calendarul rugbyştilor de la Olimpia, scos la vânzare




Calendarul pentru anul 2009 care conţine fotografii cu rugbyştii Olimpiei Bucureşti, realizat în urma câştigării emisiunii concurs de la Prima TV, poate fi procurat din magazinele Diverta (costă 19,90 lei).
Fondurile obţinute în urma comercializării sale vor fi donate lui George Baltă, cel pentru care au concurat jucătorii grupării bucureştene de rugby.
Administrator blog: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT
Emisiunea-concurs „Calendarul Anului”, câştigată de Olimpia
Îndrăzneţi şi creativi, fără complexe şi bine puşi în lumină de fotograful profesionist Corina Olaru, rugbyştii bucureşteni au sărbătorit victoria acasă la colegul lor, George Baltă. Tânărul taloner imobilizat în cărucior va beneficia de cei 5.000 de euro câştigaţi.
La mijlocul lunii septembrie, 12 echipe reprezentând tot atâtea bresle – taximetrişti, controlori RATB, barmani, artiste ş.a.m.d. – au intrat într-o emisiune concurs, la Prima TV, care avea drept scop realizarea unui calendar îndrăzneţ, în scop caritabil (fiecare team a luptat pentru un apropiat care este fie grav bolnav, fie are probleme financiare). Formată din jucători ai Olimpiei Bucureşti, echipa rugbyştilor – Alexandru Gaşpar, Florin Dumitraşcu, Marius Dinu, Ioan Stan, Adrian Paşciuc, Iulian Văduva, ca să-i pomenim doar pe câţiva dintre ei – a câştigat finala cu Barmanii şi Sportivele Fitness. Fără complexe, inventivi şi învăţaţi cu lucrul în echipă, ei au colaborat perfect cu fotograful Corina Olaru. Iar imaginile realizate au fost mai mereu apreciate atât de juriul format din Doina Levintza, Ovidiu Buta şi Ruxandra Rusan, cât şi de telespectatori.
Prezent în studioul Prima TV la finală, George Baltă a trăit la intensitate maximă disputa: „După luna în care am fost bolnav (n.r. – început de pneumonie) şi în care am stat numai în casă sau în spital, victoria colegilor mei de la Olimpia m-a bucurat foarte mult. Le mulţumesc pentru faptul că încă se gândesc la mine, că au încercat să mă ajute”, ne-a mărturisit talonerul.
Calendarul cu fotografiile rugbyştilor de la Olimpia va fi comercializat, beneficiile urmând a fi folosite în scopuri caritabile.

Niciun comentariu: